SMUKT, NATURLIGT, SMIL

All on 6

All on 6: Den ultimative løsning for fast tandsæt

Har du mistet flere tænder og søger en pålidelig og langvarig løsning? “All on 6” tandimplantat-systemet er designet til at give dig et smukt og funktionelt smil ved at erstatte et helt tandsæt med blot seks implantater.

Hvad er All on 6?

“All on 6” refererer til en tandprotese, der støttes af seks tandimplantater, strategisk placeret i kæben. Disse implantater fungerer som fundamentet for en fuld bro, der erstatter alle tænder i enten over- eller underkæben. Metoden er kendt for sin stabilitet og holdbarhed, hvilket gør den ideel for patienter, der har mistet mange eller alle deres tænder.

Fordele ved All on 6

  1. Stabilitet og holdbarhed: Seks implantater giver en stærk og stabil base, hvilket sikrer, at broen forbliver sikkert på plads.
  2. Forbedret mundsundhed: Implantater hjælper med at bevare kæbeknoglen og forhindre knogleresorption, hvilket er almindeligt efter tandtab.
  3. Naturligt udseende og funktion: Med All on 6 kan du få et smil, der både ser naturligt ud og føles som dine egne tænder. Du kan spise, tale og smile med selvtillid.
  4. Hurtig behandling: I mange tilfælde kan All on 6 systemet installeres på én dag, hvilket betyder, at du kan få dit nye smil hurtigt og effektivt.
  5. LangsigtetiInvestering: Selvom den indledende investering kan være højere end andre proteseløsninger, tilbyder All on 6 en langsigtet løsning, der kan vare i mange år med korrekt pleje.

Behandlingsforløb

Behandlingen med All on 6 indebærer flere trin:

  1. Konsultation: En grundig undersøgelse og røntgenbilleder tages for at vurdere din mundsundhed og knogletæthed.
  2. Planlægning: Din tandlæge udarbejder en detaljeret behandlingsplan, skræddersyet til dine behov.
  3. Implantation: Seks implantater indsættes i kæben under lokalbedøvelse. I mange tilfælde kan en midlertidig protese fastgøres samme dag.
  4. Heling: Implantaterne integreres med kæbeknoglen over en periode på 3-6 måneder.
  5. Endelig protese: Efter helingsperioden fastgøres den endelige, permanente protese.